Κατακουζηνού 12, Δράμα, 66131 2521032482, 2521032102

limeniko imgΑπό την τρέχουσα σχολική χρονιά 2020-2021 θα υποβάλλονται πλήρως ηλεκτρονικά η αίτηση και τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των υποψηφίων στο διαγωνισμό εισαγωγής στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων.  Έχει γίνει και τροποποίηση των προσόντων, των προϋποθέσεων, των κατηγοριών των υποψηφίων, των κωλυμάτων κατάταξης και των διαδικασιών για την εισαγωγή. Δημοσιεύτητηκε και η σχετική προκήρυξη.

Προκήρυξη  

Σχετική ΚΥΑ 

dilosi aofoitoi paneladikesΠροθεσμία υποβολής των Αιτήσεων-Δηλώσεων των αποφοίτων για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου έτους 2021 ορίζεται το χρονικό διάστημα από 8/3/2021 ως 19/3/2021.

Στο ανωτέρω διάστημα δύνανται οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση Δήλωση συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2021 να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους.

Περισσότερα στη σελίδα του ΥΠΑΙΘ κάνοντας κλικ στην εικόνα ή εδώ  

image sep
Μπορούν να υποβάλλονται ερωτήματα σχετικά με την συμβουλευτική μαθητών σε ζητήματα πανελλαδικών εξετάσεων και επαγγελματικού προσανατολισμού από τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου  ώστε να  διοργανωθεί από το Κέντρο Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Δράμας μία τηλεδιάσκεψη με τη συνδρομή όμορων ΚΕΣΥ για να απαντηθούν τα ερωτήματα των υποψήφιων φοιτητών και φοιτητριών στον σύνδεσμο .

Σχετικό έγγραφο από το Κέντρο Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Δράμας

aitisi dilosi panelladikes 2021

 

Για τις πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2021, οι μαθητές θα υποβάλουν την Αίτηση-Δήλωση στην προθεσμία από την Τετάρτη 25 ως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη σχολική τους μονάδα, η οποία και θα καταχωριστεί ηλεκτρονικά. Οι απόφοιτοι θα υποβάλουν την Αίτηση-Δήλωση σε προθεσμία που θα οριστεί και θα ανακοινωθεί σε επόμενο στάδιο.

Η Αίτηση -Δήλωση, η εγκύκλιος και οδηγίες στον σύνδεσμο της εικόνας.

Σελίδα 1 από 2