Κατακουζηνού 12, Δράμα, 66131 2521032482, 2521032102

Στις 4 Μαρτίου 2022 οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακή επικοινωνία με το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις της Σχοινούσας κατα την διάρκεια της οποίας ομάδα μαθητών του σχολείου μας παρουσίασαν την εργασία τους με θέμα την ιστορία της Δράμας και του Γυμνασίου Αρρένων. Στη συνέχεια παρακολούθησαν αντίστοιχη παρουσίαση απο τους μαθητές του μικρού και πανέμορφου νησιού των Μικρών Κυκλάδων. Η επικοινωνία τελείωσε με συζήτηση των μαθητών, με θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, τις ανάγκες, τα όνειρά τους και τις ανησυχίες τους. 

Συζήτηση με τον συνάδελφο Αγαθοκλή Αζέλη, συγγραφέα του κεφαλαίου για τα κόμματα στο βιβλίο ιστορίας της Γ΄ ανθρωπιστικών σπουδών, με θέμα την ιστορία και την ιστοριογραφία.

Συζήτηση με τον Κώστα Θεριανό, συγγραφέα του σχολικού βιβλίου Πολιτικής Παιδείας Α λυκείου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας της Γ΄ Λυκείου συζητούν με τον Βασίλη Τσάφο, καθηγητή παιδαγωγικής θεωρίας στο ΕΚΠΑ, για την εισαγωγή και τις σπουδές στα πανεπιστήμια.

Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θετικών σπουδών της Γ΄ Λυκείου συζητούν με τον Βασίλη Τσαουσίδη, απόφοιτο του 1ου Λυκείου Δράμας και καθηγητή στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΔΠΘ, για την εισαγωγή και τις σπουδές στα πανεπιστήμια.

stivos imageΤο σχολείο συμμετείχε στο σχολικό πρωτάθλημα αγώνων στίβου και ομαδικών αθλημάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας

Οι μαθητές του σχολείου μας που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις και βραβεύτηκαν:

ΑΓΩΝΙΣΜΑ-ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ
110 μ ΕΜΠΟΔΙΑ Γκαρμπούνης Θεόφιλος 1ος
200 μ Μένσκι Ινιρντα
200 μ. Μπαντή Χρυσούλα
400 μ. Ηλιάδου Μαριάννα
400 μ. Μανιου Αννα
100 μ. ΕΜΠΟΔΙΑ Μανιου Μαρία
Ύψος Κουρσιούμη Μαρία
Ακόντιο Τζίνογλου Σοφία

Σελίδα 1 από 2