Γενικά για την ΒιβλιοθήκηΗ συλλογή της ΒιβλιοθήκηςΟ κανονισμός λειτουργίας της ΒιβλιοθήκηςΑναζήτηση τίτλων - Συνδεθείτε με την βάση δεδομένων "Σχολικές Βιβλιοθήκες"Ιστορία της ΒιβλιοθήκηςΧορηγοί της ΒιβλιοθήκηςΣυνδέσεις
 
 

 

 

Για βιβλία που υπάρχουν στην βιβλιοθήκη πατήστε http://argo.ekt.gr/opac2/zConnectELL.html και στην συνέχεια επιλεξτε Σχολικές Βιβλιοθήκες.


Bιβλία που αγοράστηκαν ή προσφέρθηκαν,,απο του εκπαιδευτικούς της Δράμας, στη μνήμη του Κώστα Δροσόπουλου, Θεολόγου και υποδιευθυντή του 1ου Γυμνασίου Δράμας.


Aρχείο με dvd-cd-video, άρθρα, περιοδικά ( RAM, NATIONAL GEOGRAPHIC, Διαβάζω, Φιλόλογος, Λόγος και Πράξη, Φυσικός Κόσμος, Δίφωνο, Ιστορία, Ντέφι.) και συνεντεύξεις. Οδηγίες χρήσης:1.Ανοίξτε την βάση 2.Επιλέξτε πάνω αριστερα το κουμπι CD-DVD 3. Επιλέξτε ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ-ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 4.Πατήστε πανω δεξια το κουμπί "Εύρεση εγγραφής" 5.Γράψτε αυτό που ψαχνετε 6. Επιλέξτε στο μενου Διερεύνηση σε:το ΕΓΓΡΑΦΕΣ και στο μενού Ταίριασμα:το Οποιοδήποτε τμήμα του πεδίου 7. Πατήστε δεξια το Εύρεση επομένου.


 

 
Στείλτε e-mail Διαβάστε το βιβλιο επισκεπτών Υπογράψτε το βιβλιο επισκεπτών